2008. október 19., vasárnap

Talilázban


Ez aztán szombat esti láz... Vagy vasárnapi? Igen, vasárnap van, csak tegnap egy szombatra eső péntek volt... na mindegy...
Azért vagyok összezavarodva, mert én furcsa módon hétvégén netezek keveset, hétközben délelőtt viszont mindig enyém a gép... Meg Gabi kisfiú is. :-)
Miután Tündérke is kihirdette az NLC-n, hogy a taliképei felmásztak a képtárba, gyorsan betettem a kapcsolatok/taliképek közé. Ugyancsak bekerült a "barátok" szekcióba Wilimama blogja, ami ugyan még nemrég lett elkezdve, de ígéretesnek indul. :-)
A DeMiTa szekció is bővült, a jobb áttekinthetőség érdekében átkerültek oda a debreceniek oldalai, és - végre - elkészült a szeptemberi, húzós tali krónikája is.
Ezek mind olyan pici módosítások, amiket egyébként nem "szeretek" csinálni, mert nem látványosak. Most viszont jó, mert megvannak... :-)
A kép egyébként a minitalikrónikából származik, Andres lepett meg vele, dobozka. :-) Finomak a színei, elegáns az összhatás, tanulhatunk tőle! (Mellesleg ilyenkor sajnálom, hogy nem tudok több kreatív ágban is elmerülni... de hát néha abban az egyben sem sikerül...)

Nincsenek megjegyzések: