2008. szeptember 9., kedd

Sokmindenről...


Két tekintetben is, mert a blogban több nap eseményeiről számolok be (például mutatok egy mókust, elmesélem egy nehézségek leküzdésével teli babakocsis vásárlásunk történetét és azt is fejtegetem, miért szereti Gabi baba annyira a szőlőt.

A honlapon is "sok kis apróságot" csináltam... Nem tudjátok, most elárulom, hogy amikor valami megtetszik, de nem tudom azonnal felrakni, bekönyvjelzőzöm, csak úgy, nem könyvtárba, a lista végére. Ezeket a könyvjelzőket törölgetem, amikor az a link feldolgozásra került - vagy ha már nem fér egy képernyőre. Unalmas ámde szaporátlan, nem úgy, mint a cikkírás. :-)
Most ilyenekből dolgoztam, ezek kerültek az ingyen minta, tervező cégek és kapcsolatok menüpontok alá. És most megint gyűjtögetési fázis jön. :-) A Goldot és a Crazyt lassan hozza a postás, tehát lapszemlék is várhatók.
Hamarosan újra jelentkezem!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Kergiz, előszőr is gratula, nagyon szépek a munkáid.
Másodszór nagyon örülök hogy rátaláltam oldaladra, mert szeretnék én is ilyen szép dolgokat csinálni, de nem nagyon van akitől tanácsokat kérjek. Eddig csináltam 3 Disnie figurás gobelint, de szeretnék nagyon szép keresztszemeseket is csinálni. Egyet már csináltam, de mivel nem is igazán tudtam hogy kezdjek hozza nem igazán lett szép.
Karcagi vagyok, úgy hogy szívesen elmennék egy találkozóra, ha lehet olyanoknak is menni akik ezután kezdenek az alkotásba. Számomra az öltések sorrendje sem egyértelmű, ógy hogy nagyon kezdő vagyok.
Magamról annyit, hogy két leányzóm van a nagy 4, a kicsi 1,5 évesek, jelenleg gyet-en vagyok.
Noémi