2008. szeptember 21., vasárnap

Csak bekukk... megvagyok. :-)

Képzeljétek, van fűtés!!! Pénteken felhívtam a házmesterhelyettest (hosszú...) hogy volna-e kedve körbemászni egy kérdőívvel, szombat hajnalban itt volt, délben már melegedett a radiátor. :-)

Egyébként most éppen netezgetek... készülőben van legalább egy lapszemle, némi linkbővítés (thanx Ninocska), és éppen csinálgatom egy régi álmom... A Virágkosárkából szeretnék egyszálas mini remekművet csinálni. Az addig stimmel, hogy bevittem PCStitch-be, megvan a töredéköltésektől és kontúrtól hemzsegő alkotás. Most jön a neheze, hogyan csinálok én ebből mutatós, de csak egész öltéseket (és valószínű kontúr nélkülit, mert 18-as anyagra, sőt, esetleg selyemszitára viszonylag nehéz kontúrozni...). A "jogi háttere" adott, a Cross Stitch Gold engedélyezi saját célra a mintavariálást... Ha kész leszek, esetleg megmutatom nekik is... hátha küldenek egy kis ajándékot a levelemért. :-)

Na, egyébként még annyit, talán ma megint tudok haladni Mókuskámmal és karácsonyi hímzésemmel is. És délután szerepjátszunk!!! Kellemes (és végre meleg) vasárnapi napnak igérkezik. :-)

Nincsenek megjegyzések: