2008. augusztus 28., csütörtök

Mókus, csipcsirip, észrevételek és linkbővítés

Haladtam a mókusommal. Piszkáljatok nyugodtan, ha nem így lenne. Mindenesetre annyira örülök neki, hogy minden létező helyen azonnal bemutatom az állást...

Ezen kívül - mivel egy már van, akit "csipcsiripnek" hívunk, és azt nagyon szereti - vettem néhány ujjbábot Gabi babának (és találtam egy jó ujjbábos linket, amit a blog hasábjain mutatok be Nektek.

Szó esik még néhány friss pozitív és negatív élményről is.
A weboldal többi részén a kapcsolatok és az ingyen minta szekció bővült.

2008. augusztus 27., szerda

Lapszemle, cérnarendezgetés, munkaterv és feed

Ma felraktam az oldalamra Cross Stitcher 199. számát (így minden megvan, amit kedves segítőim, Violent és Wilimama mostanában küldtek). Wilimama még jön néhány újsággal, hogy beérjük a tényleges friss lapmegjelenést, de egyébként a következő lapszám majd csak szeptember 2-i megjelenéssel várható.

Blogomban egy kis cérnarendszerezgetési elmélkedés után akciótervet fabrikálok (ideje készíteni a karácsonyi ajándékokat) és beharangozom ezt az oldalt, valamint a holnap kirakni tervezett mókus fázisfotót.

Nos, ennyit mára a tudomány és technika érdekességeiből; még találkozunk. :-)

Első lépések...

Sziasztok!

Sokan olvassátok, szeretitek az eredeti weboldalamat, és több visszajelzést kaptam már, amelyben az RSS feed (vagy hasonló) lehetőségét hiányoljátok.
Így hát bővítettem tevékenységi köröm és az oldalam újdonságairól ezentúl itt is olvashattok, sőt, itt hozzászólni is lehet. :-) Teljes cikkeket többnyire nem fogok felrakni, azokat továbbra is az oldalamon találjátok.



Üdv,
Hammy / KerGiz